Kategorier
Nyheder

Webshop er åbnet !!!

Det er nu muligt at hente videoer om psykiatriske emner. Jeg har optaget en del videoer om hvad psykisk sygdom er, om hvordan man kan forstå det, og hvad man kan gøre. De fleste videoer ligger frit fremme til gratis download, således at alle der er interesserede i det vil kunne hente dem og se dem.

I webshoppen vil der også være serier om specielle emner. Der ligger allerede en serie som gennemgår i detailjer hvad poly-vagal-teorien er og hvordan den teori giver en rigtig god forståelse for mange af vi menneskers reaktionsmuligher.

Der ligger også video-serier som er ment som behandlingsvideoer.

Ved at se de videoer vil man kunne gennemgå et behandlingsforløb.

Der ligger allerede et behandlingsforløb til behandling af depression. Min tanke er at man ved at se en video om ugen, gennem 3 måneder, vil kunne få et godt indblik i hvad depression er, og hvordan man kan komme ud af depression. Denne serie kan ikke erstatte et egentligt terapeutisk behandlingsforløb, om det så er med medicin eller med psykoterapi, men kan være et supplement. Man vil heri blive præsenteret for mine tanker om depression og depressionsbehandling.

For tiden arbejder jeg på at lave et behandlingsforløb til behandling af stress.

Så – hent de videoer du er interesseret i – og god fornøjelse.

Du skal selvfølgelig også have muligheden for at følge min facebookside. Hvor jeg løbende laver opslag.