Praktiske oplysninger

Psykiatrisk behandling

Leif Vedel Sørensen har IKKE overenskomst med Sygesikringen.

Men jeg er autoriseret af Sundhedsstyrelsen med ret til at give psykiatrisk behandling. Psykiatrisk behandling er behandling udført af psykiater, eller under ordination af psykiater. I min behandling er samtalen det vigtigste redskab, og  i den samtale vil jeg bruge mange forskellige teknikker, og vil også ordinere medicin, når det er gavnligt.

Psykiatrisk behandling er ellers organiseret i de psykiatriske hospitaler og afdelinger, og så er der privatpraktiserende speciallæger i psykiatri. De fleste privatpraktiserende psykiatere har overenkomst med Sygesikringen. Behandling både ved psykiatriske afdelinger og ved privatpraktiserende psykiatere med overenskomt er gratis, for Gruppe I-medlemmer i Den Offentlige Sygesikring.

Og så findes enkelte privatpraktiserende psykiatere (f.eks. Leif Vedel Sørensen) som ikke har overenskomst med Sygesikringen.

Man skal altså selv betale, men der er muligheder for tilskud.

Jeg er speciallæge i voksenpsykiatri og specialist i psykoterapi.

Uddannet ved Psykiatrisk Hospital i Århus.
Min psykoterapeutiske uddannelse er kognitiv adfærdsterapi.

Tegn og Tal

Tilbud om psykiatrisk samtale hvor tegning er med til at udvide forståelsen af hvad der er på spil. En psykiatrisk samtale handler om at finde ud af sig selv, og finde ud af hvad der kan gøres for at få det bedre eller fungere bedre. Det kan være én samtale, eller en samtalerække.

Tegn og Tal er et tilbud om en samtale hvor tegning bruges til at blive klogere. Du tegner noget om hvad det drejer sig om og vi taler om det. Måske er en tegning en sammenfatning, eller en åbning til nye dimensioner. Jeg har som psykiater meget erfaring i samtale, og som maler erfaring i at tegne, male og se på kunst.

Jeg sætter 2 timer af til processen, og det koster det samme som en sædvanlig samtaletid på 45 minutter.

Skriv en mail hvis du ønsker dette tilbud !

Jeg har haft min egen klinik siden 1. marts 2000.

Jeg har IKKE overenskomst med den offentlige Sygesikring, men er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Jeg er medlem af Dansk Psykiatrisk Selskab, og er godkendt som vejleder og kognitiv supervisor af Dansk Psykiatrisk Selskab, samt godkendt som supervisor af Dansk Psykolog Forening.

Ud over min lægelige uddannelse som psykiater med speciale i psykoterapi, er jeg uddannet som mindfulness-instruktør, parterapeut med Encounter Centeret Couple Therapy, har diplomuddannelse i hypnoterapi, og er uddannet Provider af TRE (Tension- and trauma Release Excercise).

Jeg har min klinik i Livsfabrikken, Rosensgade 38D, 8000 Aarhus C, som er klinik-kontor-fællesskab med psykologerne Lone Algot Jeppesen samt Vibeke Bie.

Hovedparten af mit arbejde foregår i min praksis, i mit kontor. Efter speciel aftale kan jeg også komme på hjemmebesøg.

Medicin bestiller jeg på internethjemmesiden FMK-online.

Laboratorieundersøgelser bestiller jeg på en anden hjemmeside.

Min journal fører jeg i journaliseringssystemet Xmedicus. Men jeg har også en fysisk journal med forskellige papirer, som er i aflåst arkivskab.

Betaling foregår via netbanksbetaling.

Jeg sender en regning ud på e-mail for hver samtale. Regninger skrives i bogføringsprogrammet Dinero.

Jeg overholder anbefalingerne for persondata.

Jeg har haft kontrolbesøg fra Sundhedsstyrelsen, som har vurderet at mit arbejde er ok, og jeg ikke er til fare for mine patienter.

Se tilsynsrapport (PDF åbner i nyt vindue)